tisdag 17 januari 2012

Hur lyckas man med ett eget företag?

Du kanske har en affärsidé som du tror stenhårt på. En affärsidé som du själv vill förverkliga. Då är det egen företagare du siktar på att bli. Men hur lyckas man?

Drivkraft och engagemang nyckelfaktor för företagande


Det viktigaste som krävs för att starta eget är en stark drivkraft. Tror du tillräckligt på din affärsidé och dina möjligheter att driva ett företag kommer du säkert att lyckas som företagare. Enkelt uttryckt är det större möjligheter att lyckas med en halvdan affärsidé och en målmedveten och driven företagare än att ha den perfekta affärsidén och en trött och oengagerad företagare. Drivkraften kan vara skillnaden mellan succé och fiasko.

2 kommentarer:

Linnea W sa...

Det är inte lätt med lönsamheten när man driver eget företag! Jag är just nu på jakt om mer information inom detta ämne. En kollega funderar på att byta affärssystem för att öka lönsamheten, och tittade på Epicor; http://www.epicor.com/sweden/Pages/default.aspx. Någon som har några tankar om detta?

Jop sa...

Hej,

Har tyvärr ingen erfarenhet av Epicor. Frågan man ska ställa sig är om man ska ta hjälp av en konsult eller ett affärssystem. En erfaren konsult som går in och pekar på områden dr lönsamheten kan förbättras kanske är en bättre investering? Jag vet som sagt inget om Epicor eller vad det kan kosta.

/Jop